Mistä halvin pikavippi?

Mistä halvin pikavippi? Kun haluat löytää halvimman pikavipin, on järkevää tutustua perusteellisesti netin pikavippivalikoimaan. Ihan kahdessa sekunnissa ei halvinta pikavippiä ehkä löydy, mutta kun jaksaa nähdä hieman vaivaa, edullisin laina kyllä selviää.

Halvin pikavippi voi löytyä esimerkiksi lainavertailuita tutkimalla. Netistä löydät monia sivustoja, jotka vertailevat pikavippejä ja listaavat halvimmat vipit. Pikavippivertailuita kannattaa käyttää, jotta halvin vippi selviää. Pikavippivertailun avulla saat selville esimerkiksi sen, mikä pikavippi on halvin juuri sillä maksuajalla, jota olet lainallesi ajatellut. Pikavippivertailuissa on usein monipuoliset mahdollisuudet järjestellä luottoja eri kriteerien perusteella. Halvimman pikavipin ohella voit vaikkapa selvittää, mistä lainapalvelusta saat pisimmän maksuajan.

Onko halvin pikavippi aina paras pikavippi? Ei välttämättä, se riippuu täysin siitä, minkälaista lainaa toivot ja tarvitset. Halvimpien vippien maksuajat ovat usein lyhyitä, joten jos haluat maksaa lainan takaisin pidemmän ajan kuluessa, joudut luultavasti maksamaan siitä enemmän. Jos tarvitset juuri tietyn kokoisen, esimerkiksi riittävän ison, pikavipin, ei halvin pikavippi välttämättä ole ykkösvalintasi.

Pikavippi ei kuitenkaan ole sellainen hyödyke, jossa hinnalla saisi lisää laatua. Siksi halvin pikavippi on varsin usein erittäin hyvä valinta. Vippiä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös pikavippipalvelun yleiseen luotettavuuteen ja muihin lainaehtoihin. Monista lainapalveluista löydät käyttäjäkokemuksia internetin kautta, ja jos jokin palvelu on saanut runsaasti moitteita, jotain voi olla pielessä. Kun valitset halvimman vipin, säästät rahaa. Jos pikavippi kuitenkin on epäilyttävän halpa eikä sitä tarjoava palvelu ole yleisesti tunnettu tai luotettavan oloinen, kannattaa olla tarkkana, ettei kyse ole rahastusyrityksestä. Minkäänlaisia tekstiviesti- tai hakemuskuluja ei vipeistä saa pyytää.

Vaikka se kuulostaa uskomattomalta, on olemassa myös ilmaisia pikavippejä. Ilmainen pikavippi on luonnollisesti kaikkein halvin pikavippi, jonka voit löytää. Ilmainen pikavippi myönnetään tavallisesti henkilölle, joka ei ole koskaan aikaisemmin ottanut lainaa kyseisestä lainapalvelusta. Ilmaisesta vipistä ei tule mitään korkokuluja tai muitakaan maksuja, mutta laina täytyy tietysti muistaa maksaa takaisin ajallaan siinä missä tavallinen maksullinen pikavippikin. Jos ilmaisen vipin maksu myöhästyy, se ei enää ole ilmainen vaan siitä voidaan periä esimerkiksi viivästyskorkoa.